Szkolenie Manager Gastronomii

Kategoria: Szkolenia › Zarzdzanie › Organizacja firmy


struktury pracy w gastronomii
projektowanie lokalu gastronomicznego
tworzenie struktur współpracy między działami
zakres obowiązków poszczególnych działów oraz gotowe techniki egzekwowania ich.
Tworzenie procedur zarządzania produktami w lokalu gastronomicznym.


Organizator:



tel.

strona o organizatorze »

Szczegóły:

Data: 2019-04-20

Cena: 2300 zł

Miejsce wydarzenia:

Górskiego 1a

Warszawa


Cel szkolenia

Zdobycie wiedzy na temat zarządzania lokalem gastronomicznym

Program szkolenia

Tylko na naszym kursie poznasz;
struktury pracy w gastronomii
projektowanie lokalu gastronomicznego
tworzenie struktur współpracy między działami
zakres obowiązków poszczególnych działów oraz gotowe techniki egzekwowania ich.
Tworzenie procedur zarządzania produktami w lokalu gastronomicznym.

Ponadto zostaną poruszone tematy
podstawy prawa pracy oraz prawa gospodarczego
rozliczenia zus i us
przepisy związane z odbiorem lokalu przez sanepid oraz kontroli sanepidu.
Przepisy prawa przeciwpożarowego
Organizacja usług gastronomicznych
Tworzenie kart menu pod względem optymalizacji zysków

A dodatkowo;
podczas szkolenia będziesz brał udział w ćwiczeniach i prezentacjach.
odbędziesz szkolenie z zarządzania barem, salą i kuchnią prowadzone przez specjalistów z każdej dziedziny.
Dowiesz się jak kontrolować i oceniać realizacje swoich projektów
Nauczymy Cię skutecznie negocjować umowy i kontrakty.
Pokażemy Ci jak napisać skuteczne CV
Otrzymasz GWARANCJE wiedzy.
Nasz trener w ramach kursu przeprowadzi trzygodzinną konsultacje w miejscu Twojej pracy.

Dodaj ofertę

Więcej informacji

Po kursie;
otrzymasz certyfikat w języku polskim i angielskim
otrzymasz potwierdzenie zdobytej wiedzy oraz świadectwo z ocenami z egzaminu.
Otrzymasz zestaw niekonwencjonalnych materiałów.